Fernández Díaz: l'augment d'immigració a Barcelona ha deteriorat l'assistència sanitària

En una entrevista electoral al programa "El matí de Catalunya Ràl candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona assegura que en 6 anys s'ha multiplicat per 5 el nombre d'immigrants a Barcelona i que això ha deteriorat l'assistència sanitària a la ciutat.

En declaracions al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, el candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, creu que l'acció de govern del tripartit municipal dels últims anys ha significat un pas enrere en polítiques socials i retreu que NO s'hagi fet un pla de xoc a la sanitat davant l'arribada d'onades migratòries.
Fernández Díaz, que aquest matí ha passejat amb Antoni Bassas pel barri del Raval, ha assegurat que “la immigració s’ha multiplicat per 5 en els últims 6 anys i que això ha generat un deteriorament de l’assistència sanitària, i quan dic això em diuen que sóc racista. És veritat o no que en els últims dos anys s’han lliurat 100.000 targetes sanitàries a persones immigrants?”
“El matí de Catalunya Ràdio” està fent les entrevistes als candidats a l’alcaldia de Barcelona passejant pels barris de la ciutat de manera que l’alcaldable entra també en contacte amb els ciutadans a través dels micròfons de Catalunya Ràdio. Els veïns de l'illa Robadors, zona rehabilitada al cor del Raval, han fet notar al candidat que no comparteixen les seves idees pel que fa a la immigració.

Anar al contingut