Dimecres al matí

Els escàndols del rei emèrit i entrevista a Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" aprofundirà en l'actualitat que gira al voltant del rei emèrit Joan Carles I i continuarà seguint l'evolució del coronavirus, en aquest cas a partir d'una entrevista al director general de Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé, que analitzarà la sortida de la crisi de la Covid-19.

A primera hora, a les 7.30, el programa connectarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per parlar de l'evolució de la pandèmia.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà dos periodistes que han seguit de prop els escàndols del rei emèrit Joan Carles I: Caroline Zumbach, periodista del "Tribune de Genève", i Manuel Domínguez, periodista de "Diario 16".

La tertúlia d'actualitat arribarà a les 9.05 amb la participació de Míriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Batuta; Manuel Milian Mestre, periodista, assessor d'empreses; Andreu Pujol Mas, historiador, i Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats.

A partir de les 10.10, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, per parlar de la sortida de la crisi de la Covid-19, del sector bancari i de l'entitat financera catalana que representa. A continuació, a les 10.35, a la secció "Racó de pensar", el periodista i activista social David Fernàndez i el filòsof i professor a la UDG Xavier Antich reflexionaran sobre les reivindicacions dels afroamericans per la igualtat.

A les 11.10, la secció "Mediats i serioses" inclourà entrevistes a Paula Hergar i Lorenzo Mejino, coautors del llibre "La vuelta al mundo en 80 series", i a Javier Olivares, productor executiu de Globomedia - The Mediapro Studio, creador d'"El ministerio del tiempo" i autor del pròleg de "La vuelta al mundo en 80 series". Tot seguit, l'espai "Músiques confinades" i "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut