El TOP 16 de l'Eurolliga de bàsquet, a Esport3

Arriba l'hora de la veritat a l'Eurolliga amb el començament del Top 16. Esport 3 en farà un ampli seguiment, i oferirà els partits dels quatre equips de l'ACB.

Demà, a partir de les 19.50, el FC Barcelona debutarà a la difícil pista de l'Olympiacos, on la temporada passada va quedar eliminat de la competició. Un partit molt important, ja que els catalans competeixen en el grup més difícil d'aquesta fase. Els comentaris seran de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal. Un cop acabat aquest enfrontament, Esport 3 oferirà la segona part del partit entre l'Unicaja de Màlaga i el Darüssafaka turc, amb la locució de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Dimecres 30 de desembre serà el torn del Reial Madrid, que jugarà a la seva pista contra el Bamberg alemany a partir de les 20.45, amb comentaris de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal. Abans, però, i també en directe des de Kaunas, es podrà veure l'enfrontament entre el Zalgiris i el Baskonia, un partit que començarà a les 18.45 i que seguiran Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

www.esport3.cat

#EurolligaE3

 

Anar al contingut