El programa "Músiques urbanes" d'iCat fm presenta en exclusiva un concert del grup Las Migas

El programa d'iCat fm "Músiques Urbanes", amb Pablo Larraguíbel i Bruno Sokolowicz, presenta aquest dimecres un concert en exclusiva del grup Las Migas, que s'apropa al flamenc des de diferents perspectives musicals

El programa "Músiques urbanes" presenta aquest dimecres, 25 de febrer, el concert en exclusiva que el grup Las Migas ha enregistrat als estudis d'iCat fm. Serà a partir de la mitjanit, i aquest diumenge, 1 de març, Músiques urbanes en farà la reemissió, a les 9 del vespre.
Las Migas és un grup format per quatre dones que s'apropa al flamenc des de diferents perspectives musicals, tan diverses com la procedència de cadascuna de les seves components, Sílvia Pérez (veu i caixó), Isabelle Laundenbach (guitarra), Marta Robles (guitarra) i Lisa Bause (violí).
Amb la sinceritat d'un directe totalment acústic i amb molts moments d'altíssima qualitat, Las Migas ofereix un repertori que, entre altres fonts, beu de la poesia de Lorca o de joves compositors com Javier Galiana o Antonio Romera Chipirón. La música d'aquesta formació de vegades recorda sonoritats alienes al flamenc, com el tango, el fado, el jazz, les músiques de l'est d'Europa o les havaneres.
"Músiques urbanes", amb Pablo Larraguíbel i Bruno Sokolowicz, s'emet a iCat fm els dimarts i dimecres, des de la mitjanit fins a 1 de la matinada i, en redifusió, els dissabtes i diumenges, de 9 a 10 del vespre.

Anar al contingut