El programa "En guàrdia", disponible al web de Catalunya Ràdio des del primer capítol

Catalunya Ràdio posa a disposició dels oients tots els capítols del programa "En guàrdia!" a través d'Internet. Els 172 programes que durant anys han portat a l'entena Enric Calpena i Oriol Junqueras es poden trobar ja al web www.catradio.cat

A partir d’avui, el web de Catalunya Ràdio posa a l’abast dels seus oients tots els capítols del programa ”En guàrdia”, que durant anys ha estat en antena a Catalunya Ràdio de la mà d’Enric Calpena i Oriol Junqueras. En total, 172 arxius capítols per aprofundir en la història del nostre país.
Tot plegat, es pot consultar a la pàgina del programa “En guàrdia”, al portal de Catalunya Ràdio (www.catradio.cat). La primera edició del programa es va emetre el 9 de setembre del 2001 i estava dedicat a la batalla d’Almansa. L’últim és sobre les vagues de tramvies a Barcelona i data de l’1 de maig del 2007. Entremig, batalles, victòries, personatges il•lustres i curiositats històriques del nostre passat.
“En guàrdia” és un programa de la productora Mercuri dirigit per Enric Calpena, que té com a principal col•laborador l’historiador Oriol Junqueras. Des dels seus inicis, el 2001, ha tractat fets de la història de Catalunya lligats a l’aventura i l’acció, amb la participació d’historiadors i coneixedors del tema. Defugint l’avorriment que sovint s’associa amb el relat de la història, el programa aborda el passat de forma novel•lesca i dramatitzada.
Durant sis anys d’emissió, “En guàrdia” ha captat l’atenció dels oients, que més enllà de la fidelitat han demanat repetidament còpies dels programes emesos. Atenent aquesta demanda, ara Catalunya Ràdio els posa a l’abast tots els capítols del programa.
Aquesta temporada, “En guàrdia” s’emet els festius intersetmanals, d’una a dues del migdia.

Anar al contingut