Dimecres, a les 21.55

El millor restaurant entre les vinyes del Priorat, a l'estrena de "Joc de cartes estiu"

A partir de demà, cada dimecres, a les 21.55, torna, després de l'èxit de l'estiu passat, "Joc de cartes estiu", en què Marc Ribas buscarà el millor restaurant de l'estiu a TV3

Torna "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3.

El programa emetrà primer una versió d'estiu i escalfarà motors per després continuar amb una tercera temporada plena de sorpreses al setembre.

Els capítols de "Joc de cartes estiu" estaran plens de sorpreses i seran molt variats. Buscaran, entre d'altres, el millor restaurant regentat per famosos, en què descobriran la faceta més familiar i menys coneguda per l'audiència de celebritats catalanes d'abast internacional. Però també gaudiran de l'estiu en restaurants amb piscina, al Pirineu, a les Terres de Ponent o envoltats de vinyes espectaculars.

Marc Ribas segueix posant a prova els millors restaurants i restauradors per descobrir si són tan bons com es pensen. El xef comença un viatge apassionant a través de la diversitat dels millors restaurants de Catalunya i, com sempre, el cuiner i presentador aprofitarà per descobrir la gran varietat de productes i de cuines d'arreu del territori.

"Joc de cartes estiu" és un programa de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de DLO Magnolia.

El millor restaurant entre vinyes del Priorat

Aquesta setmana, "Joc de cartes" s'estrena buscant el millor restaurant entre vinyes del Priorat. El programa arriba a Cornudella de Montsant, en què Marc Ribas es trobarà amb Jaume Giral i Rafel Múria, responsables de la gestió i la cuina del Quatre Molins, un restaurant que barreja producte de proximitat i modernitat. A la mateixa localitat, dos vells coneguts d'en Jaume, Joan Rocamora i Dana Zamfir, mostraran la cuina tradicional d'El Bassot, restaurant del qual són propietaris. El recorregut acabarà a Margalef, en què Frank Ferrero i Chayya García endinsaran els espectadors en el seu particular món de creativitat a la Fonda Margalef.

Una comarca, tres parelles i anys de tradició i història es donen la mà en aquest capítol.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut