El canal Super3 comença l'any amb pel·lícules d'estrena

El cap de setmana del 2 i 3 de gener, el canal Super3 estrenarà dues noves pel·lícules: "Charlie i la fàbrica de xocolata" i "La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga'Hoole". A més d'aquests dos llargmetratges, el canal Super3 emetrà dues pel·lícules més el cap de setmana, protagonitzades per Astèrix i Obèlix.

Arriben dues noves pel·lícules el cap de setmana del 2 i el 3 de gener al canal Super3. Es tracta de "Charlie i la fàbrica de xocolata" i de "La llegenda des guardians. Les òlibes de Ga'Hoole". A més, continua el cicle dedicat a Astèrix i Obèlix amb l'emissió d'"Astèrix i la sorpresa del Cèsar", dissabte, i d'"Astèrix i Cleopatra", diumenge.  

Charlie i la fàbrica de xocolata (dissabte 2, a les 12.30)

A cals Bucket regna la misèria. El petit Charlie viu amb els seus pares i els quatre avis en una casa diminuta plena de corrents d'aire. La família Bucket, però, és molt amorosa i donen tot el que poden a en Charlie. El nen mira des de la finestra de casa la gran fàbrica de xocolata del poble i es queda adormit somiant que hi entra i menja tanta xocolata com vol. Willy Wonka, l'amo de la fàbrica, s'empesca un concurs i Charlie frisa per poder participar-hi, però a casa no hi ha diners per comprar la rajola de xocolata que cal tenir per optar al premi.

La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga'Hoole (diumenge 3, a les 12.25)

Soren és una òliba jove que haurà de lluitar heroicament per salvar el seu poble de les forces del Mal. Soren viu en el bosc Tyto, on sempre ha regnat la pau entre les òlibes. Soren haurà d'emprendre un llarg i perillós viatge per buscar el Gran Arbre Ga'Hoole. Quan el troba, ell i els seus companys hauran de sotmetre's a diferents proves i desafiaments inimaginables. Tot l'esforç, però, tindrà la seva recompensa.

super3.cat
Anar al contingut