Comencen els càstings de "La Puntual", la nova temporada d'"El llop"

Avui, comença el procés de selecció per participar a "La Puntual", la segona temporada d'"El llop". En aquesta ocasió, Àngel Llàcer busca els millors actors i actrius amateurs del país per representar "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

Després de l'èxit de la primera temporada, a partir d'avui, l'actor i director teatral Àngel Llàcer fa una crida a tots els actors i actrius amateurs de Catalunya per participar a "La puntual", la segona temporada d"El llop". En aquesta ocasió, els seleccionats formaran part d'una companyia de teatre professional que representarà "L'auca del senyor Esteve", de Santiago Rusiñol.

A "La Puntual" es podrà descobrir com es crea una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb l'entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena.

Per participar en el càsting, les persones majors de 18 anys interessades han d'enviar  un vídeo en horitzontal de màxim dos minuts en què es mostrin les seves habilitats interpretatives. El vídeo s'ha d'acompanyar d'un currículum actualitzat al correu casting@lapuntualtv3.cat, amb data límit del 12 de març.

"La puntual" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Turruà Llàcer, SL.

tv3.cat/lapuntual

Anar al contingut