Catalunya Ràdio estrena el podcast de La Cubana "Les Teresines, pim, pam, pum"

Catalunya Ràdio ha estrenat, aquest dilluns 13 de febrer, el podcast de La Cubana "Les Teresines, pim, pam, pum" per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Una experiència innovadora, que combina ràdio i teatre, per parlar de qüestions serioses en clau d'humor i que constarà d'un pròleg i vuit capítols, escrits i dirigits per Jordi Milán.

Les Teresines, unes senyores molt carismàtiques i emprenedores, capaces de fer de tot i a les que mai "els cauen els anells", tornen per transmetre la seva peculiar visió de la vida. "Les Teresines, pim, pam, pum", de la companyia teatral La Cubana, consta d'un pròleg i vuit capítols escrits i dirigits per Jordi Milán, en els que hi intervenen les actrius Mercè Comes, Mont Pans i Montse Amat, que interpreten les tres germanes protagonistes. També hi participen els actors José Corbacho, Santi Millán, Anna Barrachina, Xavi Tena, Filomena Martorell, David Ramírez, Meritxell Huertas, Maria Garrido, Nuria Benet, Àlex Gonzàlez, Pol Vinyes, Toni Sans, Virginia Melgar, Victor G. Casademunt, Gisela Figueras i el mateix Jordi Milán. 

El programa "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Elisenda Carod, ha visitat les Teresines al barri de Gràcia de Barcelona, tot coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio. Els emblemàtics personatges de La Cubana han aclarit en què consisteix "el pedidu" més recent que els han encarregat. Aquest capítol pròleg ja està disponible a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, així com el primer capítol, que es titula "Els podcast i el futur de la ràdio". 

La proposta de La Cubana és un joc entre ficció i realitat que, en aquest cas, passa a través de la ràdio. Tracta sobre l'aposta valenta de la direcció de l'emissora per encarregar un programa (en aquest cas, un podcast) a uns personatges que "són com són" i "saben el que saben", perquè cada setmana parlin d'un tema seriós, però explicat a la seva manera. Les Teresines estaran acompanyades, això sí, per veïns i "amics i coneguts" de tota la vida, i també per experts com la xef Carme Ruscalleda, la presentadora del programa de Catalunya Ràdio "XL" Juliana Canet o la model Judit Mascó, entre altres. L'experiència ha permès retrobar i reviure, després de 31 anys, tot un univers de personatges i situacions esbojarrades molt estimades pels fans de les Teresines. Des d'avui, a l'app i la web de Catalunya Ràdio. 

#SomPodcastCatRàdio
#ConnectemPerArribarATu 

Anar al contingut