Catalunya Música transmet un concert de Temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca

El concert s'oferirà aquest divendres al vespre des de l'auditori Berwaldhallen d'Estocolm.

El divendres, 18 de febrer, pocs minuts abans de dos quarts de 8 del vespre, Catalunya Música transmetrà en directe un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, des de l'auditori Berwaldhallen d'Estocolm. La mezzosoprano Caren Kargill i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, dirigida per Nikolaj Znaider, interpretaran obres de Ludwig van Beethoven i Héctor Berlioz. La transmissió anirà a càrrec de Xavier Chavarria i la podreu seguir tant a través de l'FM com del nostre web, www.catmusica.cat.

El concert començarà amb l'obertura Leonora n. 3 op. 72, de Ludwig van Beethoven, que és la més interpretada de les tres obertures que va compondre amb aquest nom. Tot seguit, la mezzosoprano Caren Kargill interpretarà Les nits d'estiu d'Hector Berlioz, un cicle de cançons per a orquestra, basades en sis poemes de Théophile Gautier. Per acabar, l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca oferirà una altra obra de Beethoven, la cèlebre Simfonia n.5 en do m, op.67.

L'Auditori Berwaldhallen d'Estocolm i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca són dues de les institucions culturals més importants de Suècia, que amb les seves activitats promouen la cultura i la música nacionals arreu del món.

catmusica.cat
catradio.cat

Anar al contingut