Catalunya Música transmet en directe el concert de la soprano Lisa Milne des d'Estocolm

El concert de la soprano escocesa i de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca s'oferirà aquest divendres al vespre.

El divendres 25 de febrer, pocs minuts abans de dos quarts de vuit del vespre, Catalunya Música transmetrà en directe un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, des de l'auditori Berwaldhallen d'Estocolm. La soprano Lisa Milne i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, dirigida per Daniel Harding, interpretaran obres de Johann Sebastian Bach, Alban Berg i Gustav Mahler. La transmissió anirà a càrrec de Xavier Chavarria i la podreu seguir tant a través de l'FM com del nostre web, www.catmusica.cat.

La soprano escocesa Lisa Milne, de 37 anys, és una de les cantants que està despuntant per les seves acurades interpretacions, tant en escena com en concert. La seva carrera ja l'ha portada a interpretar primers papers al Metropolitan de Nova York i l'Òpera Escocesa i també ha ofert concerts amb l'Orquestra Simfònica de Boston i la Filharmònica de Berlín, entre d'altres.

Amb l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, dirigida pel seu titular Daniel Harding, la sentirem interpretant les Set cançons antigues d'Alban Berg (escrites mentre va ser alumne d'Arnold Schoenberg i orquestrades el 1928) i la Simfonia n.4 en sol major de Gustav Mahler, que incorpora la veu de soprano a l'últim moviment, un lied sobre un poema del cicle Des Knaben Wunderhorn. El programa es completarà amb la interpretació del Concert de Brandenburg n. 3, BWV 1048, de Johann Sebastian Bach.

catmusica.cat
catradio.cat
Anar al contingut