Catalunya Informació estrena a partir de demà, dissabte, tres nous espais temàtics

L'emissora Catalunya Informació comença a emetre a partir d'aquest dissabte, 28 de febrer, tres nous espais temàtics que es concentren en la franja del cap de setmana i tractaran sobre agricultura, medi ambient i turisme

L'emissora Catalunya Informació, a través de les seves delegacions territorials, estrena tres espais temàtics destinats a la graella del cap de setmana i centrats en tres grans àrees sectorials: agricultura, medi ambient i turisme. El primer d'aquests espais començarà a emetre's aquest dissabte, 28 de febrer, i l'últim començarà el 13 de març. Totes les delegacions faran les seves aportacions a aquests nous temàtics, per bé que la coordinació de l'espai d'agricultura recaurà sobre el centre territorial de Lleida; l'espai sobre medi ambient serà coordinat pel centre territorial de Tarragona, i l'espai de turisme, pel centre territorial de Girona.
L'espai sobre agricultura s'anomena "El primer sector. L'agricultura a Catalunya Informació" i començarà a emetre's el 28 de febrer, els dissabtes i diumenges a un quart de 9 del matí, a tres quarts de 7 del vespre i a un quart de 2 de la matinada.
L'espai dedicat al medi ambient s'anomena "Aigües, aires, llocs. El medi ambient a Catalunya Informació" i començarà a emetre's el 7 de març, els dissabtes i diumenges a tres quarts de 10 del matí, a tres quarts de 9 del vespre i a un quart de 3 de la matinada.
L'espai sobre turisme s'anomena "Un país, quatre estacions. El turisme a Catalunya Informació" i començarà a emetre's el 13 de març, els divendres i dissabtes. Els divendres s'emetrà a un quart de 9 del matí i a tres quarts de 6 de la tarda, i els dissabtes a un quart de 7 del matí i a tres quarts de 12 del migdia.
Anar al contingut