Barcelona

Tots els partits catalans excepte el PSC critiquen la presència de Zapatero a Catalunya

Tots els partits catalans excepte el PSC han criticat la presència del president del govern espanyol a Catalunya per participar en la Festa de la Rosa en època de precampanya a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre. CiU i ERC han lamentat la poca credibilitat que consideren que té Zapatero mentre que ICV es queixa que no hagi complert les seves promeses amb Catalunya. De la seva banda, el PP català l'acusa de mentider.

Actualitzat
El líder de CiU, Artur Mas, ha fet una crida a desconfiar de les promeses que faci José Luis Rodríguez Zapatero: "Prometi el que prometi, no us el creieu", ha dit Mas, que ha afegit: "Les seves promeses caduquen com el iogurt." El candidat de CiU ha lamentat que el president del govern espanyol vingui a Catalunya "atret pels tambors electorals" i ha lamentat que els socialistes apel·lin al discurs de la por.

En el mateix sentit s'ha expressat el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, per a qui Zapatero ha perdut tota la credibilitat. "Vindrà a dir-nos que està fent tot el que havia de fer per Catalunya'", ha dit el president d'ERC, que ha lamentat, però, que, a parer seu, Zapatero té "credibilitat zero".

Mentrestant, el candidat d'ICV, Joan Herrera, també s'ha mostrat molt decebut per la visita de Zapatero: "'Ve a fer mítings i no a complir amb Catalunya. Ve a fer mítings i no a rectificar la seva política profundament conservadora ni a complir amb tot l'Estatut en un calendari concret", ha sentenciat.

Des de les files del PP de Catalunya, la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, ha anat més enllà i ha acusat de mentider el president del govern espanyol.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut