Barcelona

Mas telefona a Zapatero i acorden veure's durant el mes de febrer

Artur Mas ha telefonat a José Luis Rodríguez Zapatero i han acordat reunir-se durant el mes de febrer. Segons ha sabut Catalunya Ràdio, el president català i l'espanyol han parlat de les finances de la Generalitat i de les reformes de les pensions i de les caixes. Tots dos no parlaven des del dia de les eleccions catalanes, és a dir, el 28 de novembre.

Actualitzat
El canvi de model de les caixes ha estat un dels temes de la conversa telefònica que han mantingut el president català, Artur Mas, i el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Segons Catalunya Ràdio, Mas ha trucat a Zapatero, amb qui no parlava des del dia de les eleccions catalanes per la protocol·lària trucada de felicitació.

D'això en fa pràcticament dos mesos i, tenint en compte que en aquest període hi ha hagut la investidura de Mas, és força significatiu que tots dos presidents no hagin parlat fins ara. Segons han explicat fonts de Palau de la Generalitat i de la Moncloa, Mas ha trucat a Zapatero per proposar-li una trobada que serà durant el mes de febrer però sempre després de l'audiència que mantindran el rei Joan Carles i Artur Mas.

En la conversa telefònica, qualificada d'informal per les mateixes fonts, Mas i Zapatero han parlat de la situació financera de la Generalitat, del nou model de caixes que ha plantejat Elena Salgado i també de la reforma de pensions que s'està negociant al Pacte de Toledo.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut