Bou marca el millor temps en l'última classificatòria del mundial (@trialteamhrc)
Trial

Toni Bou marca el millor temps en l'última classificatòria del Mundial 2017 a Itàlia

El de Piera, tot i tenir el campionat del món a la butxaca, ha tornat a fer la pole abans de l'última cursa del campionat del món de trial a l'aire lliure

Actualitzat

El pilot català Toni Bou (Montesa), ja matemàticament campió mundial de trial a l'aire lliure per onzena vegada, s'ha imposat aquest dissabte a Arco di Trento (Itàlia) en l'última classificatòria del campionat de 2017, que aquest diumenge posarà el punt final a la temporada.

Bou ha estat el tercer pilot a sortir a la classificatòria i ha parat el cronòmetre a 25 segons i 43 dècimes. El segon classificat ha estat Adam Raga (TRS), a 2 segons i 4 dècimes. I el tercer, el britànic James Dabill (Gas Gas). 

"Avui, l'objectiu era diferent perquè ja havia aconseguit el campionat, però no volia sortir dels primers diumenge, així que calia fer-ho bé", ha explicat Bou. "Estic content d'haver tancat l'any amb una nova pole, ja que al principi de temporada em va costar una mica", ha afegit el pilot de l'equip Repsol Honda.

Aquest diumenge tindrà lloc la darrera cursa del campionat del món, que ja va coronar campió, el cap de setmana passat, a Toni Bou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut