Bàsquet

Stephen Curry trenca la marca de Kyler Korver i ja suma 128 partits seguits de Lliga Regular en l'NBA anotant un triple

La gran estrella dels Golden State Warriors té el rècord en solitari de la ratxa triplista més llarga en el temps de la lliga nord-americana, amb unes xifres impactants. Té altres marques històriques a tocar, i presenta candidatura a ser considerat el millor especialista en la llarga distància de tots els temps

Daniel AlentoActualitzat

El base dels Golden State Warriors Stephen Curry ha superat davant dels Orlando Magic la marca de l'aler dels Atlanta Hawks de 127 partits seguits anotant com a mínim un triple, i ara, amb 128, és el posseïdor en solitari de la ratxa triplista més llarga de la història de l'NBA. Aquesta sèrie recull només els partits de Lliga Regular, com la majoria de rècords de la Lliga professional nord-americana. Si es compten també els de "playoffs", la xifra puja fins als 149.

Curry ha celebrat la seva fita de manera espectacular, anotant 51 punts, 24 en el tercer quart, en el triomf del seu equip per 114-130, amb una sèrie de 10 llançaments anotats de 15 d'intentats des de més enllà de la línia de 3 punts. És la tercera vegada aquesta temporada que arriba als 50 punts en anotació, fet que no passava des que Lebron James i Dwyane Wade ho van aconseguir la temporada 2008-2009, quan tots dos jugaven en els Miami Heat.

Al llarg de la seva ratxa, Korver va sumar 337 triples. Curry, en una sèrie de partits que va començar el 13 de novembre del 2014, davant dels Brooklyn Nets, en el vuitè enfrontament de la temporada passada, n'ha convertit 542. Ara, amb 276 triples convertits, té a tocar el rècord de més triples en els 82 partits d'una Lliga Regular que ell mateix va establir la Lliga anterior, amb 286.

El base dels Warriors ha arribat a aquests registres fent gala d'una gran eficàcia des de la llarga distància. En les seves set temporades a l'NBA no ha baixat mai del 42% d'encert en els triples. En aquesta edició de la competició, el seu percentatge és del 45,5%.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut