Futbol

Sevilla i Atlètic de Madrid busquen sumar els primers punts de la temporada

Dos dels equips teòricament més forts de Primera Divisió, Sevilla i Atlètic de Madrid, van començar de manera decebedora la Lliga 2009-2010. Els de Manolo Jiménez van caure a València, mentre que els d'Abel Resino van ser golejats a Màlaga. Tots dos equips tenen aquest dissabte l'oportunitat de redimir-se'n. El Sevilla rep el Saragossa al Sánchez Pizjuán sense el sancionat Kanouté (22 h, TV3). Abans, l'Atlètic de Madrid haurà jugat al Vicente Calderón contra el Racing de Santander (18 h).

Actualitzat
Atlètic de Madrid - Racing (18 h)

Les aigües del Manzanares mai acostumen a baixar tranquil·les, i l'alegria per la classificació per a la Champions ha donat pas a les primeres crítiques per la pobra imatge oferida al camp del Màlaga. Els matalassers s'han conjurat per vèncer un Racing que tampoc està precisament sobre un llit de roses si tenim en compte que en el seu debut va perdre per 1-4 contra el Getafe. Forlán i Agüero formaran la parella d'atac de l'Atlètic, que perd Raúl Garcia per lesió. Tchité, Iván Bolado i Edu Bedía són les baixes cantàbriques.

Sevilla - Saragossa (22 h, TV3)

L'absència del sancionat Kanouté es el principal maldecap de Jiménez, que tem una reacció adversa del Pizjuán si l'equip no és capaç de sumar la primera victòria de la temporada. Davant la baixa del malià, la parella de davanters la formaran Luis Fabiano i Álvaro Negredo. Per la seva banda, el Saragossa arriba content pels tres punts aconseguits contra el Tenerife però assumeix que el Sevilla és el favorit. Marcelino no podrà comptar amb els lesionats Diogo, Goni i Braulio.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut