Ronald Koeman, en roda de premsa
Barça

Ronald Koeman no defuig la responsabilitat abans del duel contra el Sevilla

L'entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, ha assegurat que no se sent qüestionat i que el seu futur es decidirà quan hi hagi el nou president, no abans

Miquel RibasActualitzat

Ronald Koeman ha donat a conèixer les seves impressions després de l'entrenament d'aquest divendres a la Ciutat Esportiva. Amb les eleccions del Barça tan a prop, li han preguntat si votarà el proper 7 de març, Koeman ha estat taxatiu:

"No votaré. Entrem en l'última setmana. Els candidats sortiran tots els dies amb els seus missatges. Cadascun té el seu programa per millorar el club. Els socis han de decidir. Jo he d'esperar, conèixer el guanyador i a partir d'aquí entro jo, però abans, no."

I amb la pregunta de si en la pròxima setmana es juga la temporada -dos enfrontaments  consecutius contra el Sevilla, dissabte en Lliga i el dimecres en Copa del Rei- l'entrenador del Barça ha estat categòric:

"No hi estic d'acord perquè sembla que només nosaltres juguem un partit molt important. La pressió existeix per a tots els equips de dalt de la Lliga, ni mes ni menys. Si ets jugador o entrenador del Barça ja saps que la pressió existeix en tots els partits".

Ronald Koeman ha destacat la bona harmonia entre els jugadors veterans i els joves de l'equip:

"Des del principi els jugadors grans han pres el comandament, però necessiten l'ajuda dels altres. Messi porta 18 gols i els altres atacants porten junts la mateixa xifra."

La roda de premsa ha acabat abans d'hora ja que durant la compareixença a Koeman li ha tornat a sagnar el nas, cosa que ha obligat a donar-la per acabada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut