Nadal en acció durant el seu partit contra Verdasco al torneig d'Hamburg (EFE)
Tenis

Rafa Nadal es retroba amb la victòria en el seu debut a Hamburg contra Fernando Verdasco

Després de la seva prematura eliminació a Wimbledon, el manacorí, cap de sèrie número 1 del torneig alemany, ha reaparegut amb un triomf treballat contra el madrileny per 3-6, 6-1 i 6-1

Actualitzat

Rafa Nadal s'ha retrobat amb la victòria en el seu debut al torneig d'Hamburg. Després de la seva prematura eliminació a Wimbledon, el manacorí ha reaparegut amb un triomf treballat contra Fernando Verdasco en la segona ronda d'aquest Masters 500 que es disputa sobre terra batuda.

Nadal ha començat perdent el primer set per 6 a 3, però ha reaccionat a temps i s'ha acabat imposant en els dos següents per un doble 6 a 1. Després de caure al número 10 del rànquing de l'ATP, el tenista balear necessita sumar punts per millorar la seva posició en la classificació mundial.

Nadal, primer cap de sèrie del torneig alemany, buscarà l'accés als quarts de final contra el guanyador del duel entre el txec Jirí Vesely i l'austríac Andreas Haider-Maurer.

Per la seva banda, l'olotí Tommy Robredo també ha superat la primera ronda del torneig d'Hamburg després de guanyar amb més problemes del previstos l'alemany Mischa Zverev per 6-7, 6-4 i 6-2. En canvi, Marcel Granollers ha quedat eliminat al torneig de Gstaad en perdre contra l'holandès Robin Hasse per 1-6, 7-6 i 6-4.

Anar al contingut