Espanyol

Pochettino recupera Javi Márquez però perd Baena, que té una lesió muscular al recte anterior esquerre

El migcampista de l'Espanyol Raúl Baena s'ha retirat avui de l'entrenament a causa d'una lesió muscular a la cama esquerra i, de moment, és dubte per al partit de diumenge contra el Racing de Santander. Els metges blanc-i-blaus sotmetran demà el futbolista andalús a diverses proves, una vegada baixi la inflamació. D'altra banda, els lesionats Javi Márquez, Duscher, Rui Fonte i Víctor Álvarez s'incorporaran demà al grup, a la sessió de la tarda a la Ciutat Esportiva. En principi, tots ells estarien disponibles per a la convocatòria de l'entrenador, Mauricio Pochettino, amb vista al Racing de Santander.

Actualitzat
Raúl Baena ja ha patit dues vegades lesions en aquesta zona i els metges volen assegurar bé l'estat de la cama esquerra. Pochettino s'ha mostrat preocupat pel seu jugador.

Sergio García, de la seva banda, va incrementant a poc a poc la seva càrrega de treball i no està clara la seva participació en la següent jornada de Lliga. El davanter català té una petita fissura a la banya posterior del menisc del genoll esquerre i els metges estan vigilant el seu progrés amb prudència.

Anar al contingut