Gerard Piqué ha fet declaracions a la zona mixta de l'Allianz Arena
Lliga de Campions

Piqué: "Jugar una final de la Champions contra el Madrid seria històric"

El central del Barça ha destacat el fet de ser els primers que poden disputar una final de la Champions contra el màxim rival i ha reconegut que la temporada pinta molt bé, però que els títols cal tancar-los

Actualitzat

El central del F. C. Barcelona Gerard Piqué ha assegurat després del partit contra el Bayern de Munic que poder jugar una final de la Champions contra el Reial Madrid seria "una fita històrica", encara que ha recordat que cal esperar el desenllaç de la segona semifinal que enfrontarà els madridistes amb el Juventus de Torí.
   
"Seria molt emocionant poder ser els primers a jugar una final de la Champions contra el teu màxim rival", ha indicat Piqué, que ha mostrat la seva satisfacció pel pas del Barça a la final de la Champions. Després d'aconseguir arribar a la final de la Champions i la de la Copa del Rei i estar a una victòria del títol de Lliga, Piqué ha comentat que ara queda "el més bonic". "Sabem que tot pot canviar en un moment. Veurem si ens toca jugar aquest cap de setmana contra l'Atlètic de Madrid per la vaga. Tot pinta molt bé, pinta, però cal que acabi bé", ha insistit.

Piqué també ha assegurat que a l'equip estan amb els peus a terra. "Ho hem fet tot bé, però els títols i els campionats cal tancar-los", ha assegurat. El central blaugrana no creu que després d'aquests resultats ha arribat el moment de tapar boques als crítics amb el joc de l'equip en l'inici de la temporada. "Sabem com és el futbol, ​​el futbol són resultats, quan arriben estan amb tu, quan no, es surten del carro. Ara, tothom, l'equip, els aficionats, els tècnics i els directius, tots estan endollats", ha indicat.

Anar al contingut