Barça

Pedro fa part de l'entrenament amb el grup però té complicat poder jugar contra el Saragossa

Pedro Rodríguez, de baixa des de fa tres setmanes per una distensió al turmell esquerre, ha començat avui a treballar amb el grup, encara que no sembla probable que pugui jugar demà contra el Saragossa. Per primera vegada aquesta setmana, Josep Guardiola ha pogut disposar de tota la plantilla al complet. A l'entrenament d'aquest divendres, el penúltim abans de rebre el Saragossa al Camp Nou, s'han exercitat un total de 20 jugadors, els 18 disponibles, a més de Pedro i el jugador del Barça B Isaac Cuenca. Leo Messi, Javier Mascherano i Alexis Sánchez, els últims a aterrar a Barcelona després de jugar partits de classificació per al Mundial amb les seves respectives seleccions, s'han entrenat per primera vegada amb la resta dels companys, mentre que Adriano s'ha exercitat al marge del grup.

Actualitzat
Amb la plantilla al complet, el Barça ja s'ha entrenat aquest divendres al matí, pensant en el partit de demà, al Camp Nou, contra el Saragossa. Messi, Mascherano i Alexis, que tenien compromisos de selecció, van arribar ahir a Barcelona i Pep Guardiola ja ha pogut dirigir una sessió amb tots els seus efectius. Haurà estat el primer entrenament amb tota la plantilla, aquesta setmana, per culpa dels compromisos internacionals. Els únics absents del primer equip han estat els lesionats Ibrahim Afellay i Adriano Correia, que han fet feina de recuperació al marge del grup, mentre que Pedro ha fet una part de la sessió amb la resta dels companys. L'activitat de l'equip blaugrana tornarà demà, a dos quarts de 12, amb un últim entrenament que es farà al Camp Nou.

El Saragossa, amb baixes importants

El Saragossa viatjarà en AVE a Barcelona el mateix dia del partit. El conjunt aragonès visitarà el Camp Nou amb les baixes destacades del paraguaià Paulo da Silva, víctima del "virus FIFA", i la d'última hora de Leo Franco, que en l'entrenament matinal s'ha fet una lesió muscular. Javier Aguirre ha assegurat que tot i els mals resultats de les últimes jornades el seu equip està molt bé anímicament i no descarta poder donar la sorpresa al Camp Nou. El tècnic mexicà ha reconegut que es deixaran dominar i buscaran pilotes llargues amb contracops ràpids per intentar derrotar un Barça que a casa s'està mostrant intractable aquesta temporada. El Saragossa és cinquè per la cua, després d'11 partits i suma 10 punts, 15 menys que el Barça. A més, si han de fer cas dels precedents, els aragonesos no juguen amb els números a favor. De les 57 vegades que s'han trobat tots dos equips al Camp Nou, el Saragossa només ha pogut guanyar en dos partits. La segona vegada va ser al novembre del 1965, i d'això ja en fa 46 anys.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut