Barça

Guardiola podrà comptar avui amb tots els efectius per preparar el partit contra el Saragossa

Després de la incorporació de Messi, Mascherano i Alexis, que tenien partits de selecció, el Barça torna avui als entrenaments per preparar el partit de demà, contra el Saragossa. A les 8 del vespre, els de Pep Guardiola rebran al Camp Nou l'equip aragonès, que ha fet un mal començament de temporada i que és cinquè per la cua. Ahir, en arribar a Barcelona, els dos futbolistes argentins van anar directes de l'aeroport al gimnàs de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per fer-hi exercicis de recuperació. La resta de la plantilla tenia festa fins avui, a les 11 del matí. Messi i Mascherano, que es van fer fotos amb el taxista que els va recollir a l'aeroport, han arribat a Barcelona després d'un viatge de 20 hores des de Barranquilla, a Colòmbia.

Actualitzat
Leo Messi i Javier Mascherano, acabats d'arribar de la concentració amb la seva selecció, van fer ahir al matí treball de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Estava previst que tots dos es reincorporessin als entrenaments aquest dijous a la tarda, juntament amb el xilè Alexis Sánchez, que també va arribar ahir a Barcelona. No obstant això, el tècnic del conjunt blaugrana, Pep Guardiola, va suspendre la sessió i va donar un dia de descans a la plantilla. Per tant, el tècnic blaugrana només disposarà d'un dia per preparar amb tot el grup el partit de Lliga contra el Saragossa al Camp Nou.

A Sant Joan Despí, Messi i Mascherano, que dimarts passat van disputar els 90 minuts de l'Argentina-Colòmbia, van coincidir amb els lesionats Adriano Correia i Ibrahim Afellay, que continuaven amb els seus respectius processos de recuperació. No hi era, però, Pedro Rodríguez, l'altre jugador que està de baixa. Amb Messi i Mascherano a Barcelona, l'últim internacional que va arribar a Barcelona va ser el xilè Alexis Sánchez, que també s'entrenarà aquest matí amb la resta dels companys.

El Saragossa vol donar la sorpresa

El Saragossa sap que els blaugranes solen tenir problemes després dels partits de seleccions i vol aprofitar-ho, i confia en la possibilitat que Pep Guardiola doni festa a Leo Messi, cosa molt poc probable. En l'entrenament d'ahir, ja hi van participar els internacionals portuguesos Hélder Postiga i Ruben Micael. En canvi, no ho va fer Paulo da Silva, que es va lesionar i serà baixa contra el Barça. A la capital aragonesa es freguen les mans amb la possibilitat, remota, que Messi finalment es quedi a la banqueta.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut