Futbol

El Barça recupera bona part dels internacionals i només falten Messi, Mascherano i Alexis

El Barça va recuperar ahir la major part dels internacionals, tot i que encara falten Messi, Mascherano i Alexis, que s'incorporaran divendres. La millor notícia per a Pep Guardiola és que aquest cop sembla que el "virus" FIFA ha passat de llarg. Excepte Adriano, la resta tornen -en principi- sans i estalvis. Gairebé sense temps de descansar, els components de la "roja", que van jugar un amistós a Costa Rica, es van entrenar ahir de cara al partit de dissabte contra el Saragossa. Tenen pocs dies per preparar aquest compromís, si bé l'equip no dóna gaire importància a aquest fet. És més, Guardiola els ha donat festa fins divendres.

Actualitzat
Els jugadors de la selecció espanyola van arribar de Costa Rica ahir a les tres de la tarda i, tres hores després, ja saltaven al camp de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per participar en una sessió en què encara van faltar els argentins Messi i Mascherano i el xilè Alexis, que, de fet, només s'entrenaran divendres, perquè Guardiola ha decidit donar festa avui als jugadors. Thiago va dir que, malgrat tot, espera que arribaran bé al partit contra el Saragossa.

Tiago: "No entenc que es critiqui Messi"

A la sala de premsa, Thiago va defensar Messi, de qui va dir que és un jugador formidable i que "no entenc que se'l critiqui a l'Argentina". Pel jove jugador blaugrana, Messi hauria de jugar sempre perquè és el que marca la diferència.

Thiago també va parlar de la renovació de Guardiola, i va assegurar que estarien molt contents si el tècnic seguís dirigint el primer equip del Barça. Finalment, sobre el seu germà Rafinha i un possible interès del Reial Madrid, Thiago va aclarir que el seu germà és feliç al Barça i que no es plantegen altres coses.

Rafinha podria renovar divendres

De fet, el germà petit de Thiago, Rafinha, és un dels jugadors amb més futur del planter blaugrana, i els últims dies la premsa madrilenya l'havia situat en l'òrbita del Reial Madrid. Però el Barça no està disposat a deixar escapar un jugador d'aquest talent i sembla que la renovació del contracte de Rafinha és imminent; tant, que l'acte de la firma es podria fer aquest mateix divendres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut