NBA

Pau Gasol fa el primer triple doble de la temporada però els Bulls tornen a perdre (95-103)

El de Sant Boi ha fet la millor actuació de la temporada, però no ha servit perquè els Bulls sumessin la segona derrota consecutiva. Els Wolves de Rubio han guanyat i el del Masnou s'ha quedat a les portes del doble doble.

Actualitzat

El pivot català Pau Gasol s'ha tret de la butxaca el primer triple doble de la temporada, la llàstima és que ha arribat acompanyat d'una altra derrota dels Chicago Bulls, la segona consecutiva. Aquesta vegada, els de Chicago han perdut a casa contra els Portland Trail Blazers (95-103), gràcies a una gran actuació de seu base, Damian Lillard.

Tot i la gran actuació de Gasol, els Bulls han notat l'absència per tercer partit consecutiu del base Derrick Rose, que té una estrebada muscular a la cama dreta. Això, combinat a la gran labor del base dels Blazers Damian Lillard, amb 31 punts, 4 assistències i 4 rebots, ha fet impossible la remuntada dels Bulls.

Pau Gasol, però, ha fet la millor actuació de la temporada. El pivot de Sant Boi ja es va quedar a les portes del triple doble en els dos últims partits i només li va faltar una assistència més per completar-lo. Aquesta vegada ho ha aconseguit amb 22 punts, 16 rebots i 14 assistències, en 37 minuts jugats. Uns números per emmarcar.

Rubio, a les portes del doble doble en la victòria dels Wolves

El pivot rookie dels Timberwolves, el dominicà Karl-Anthony Towns, ha tornat a demostrar la seva condició de líder amb un doble doble de 30 punts i 15 rebots en el triomf del seu equip per 110-112 sobre els Pelicans de Nova Orleans. Ricky Rubio no ha aconseguit superar la barrera dels 10 punts (n'ha fet 9), però ha tornat a ser el director de joc dels Timberwolves perquè ha repartit 10 assistències en els 36 minuts jugats.

Els Timberwolves (19-40), amb cinc triomfs en els últims 10 partits, es mantenen en l'últim lloc de la Divisió Nord-oest i sense opció a estar a la fase final.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut