Joan Laporta i Nico González fent l'encaixada protocol·lària (@FCBarcelona)
Barça

Nico González renova amb el Barça per tres temporades

El fill de Fran renova per 3 anys i la temporada que ve entrarà en la dinàmica del primer equip del Barça

Actualitzat

El Barça ha fet oficial aquest dimecres la renovació d'una de les perles del filial. El migcampista gallec Nico González –de 20 anys i fill de Fran, l'exestrella del Deportivo– ja ha arribat a un acord amb el club blaugrana per firmar un nou contracte per a 3 temporades, fins al 2024. L'acord contempla l'entrada en la dinàmica del primer equip a partir d'aquest estiu i el pas definitiu a l'equip al cap d'un any. Nico tindrà una clàusula de rescissió prohibitiva: 500 milions d'euros.

La renovació de González –que acabava contracte aquest mes de juny– era un dels temes prioritaris per a la nova junta directiva, atesa la projecció del jugador i l'interès que estava suscitant en altres grans clubs europeus. Nico té 19 anys i en el seu primer any complet amb el filial ha demostrat tant el seu talent com l'adaptabilitat, jugant d'interior –ocasionalment de lateral, o, últimament, com a migcentre.

És en aquesta posició on s'ha consolidat en els esquemes de Francesc Xavier Garcia Pimienta, fins al punt que es considera el jugador gallec com un possible relleu de garanties per a Sergio Busquets. Tant és així que la intenció és que el jugador entri en la dinàmica del primer equip ja des d'aquest estiu.

Anar al contingut