Gary Neville en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Neville torna a carregar contra el Barça i proposa una denúncia massiva al club

L'exjugador del Manchester United no veu gens clars els últims moviments del club blaugrana: "Això és llançar els daus amb un club gegant"

Redacció Esport3Actualitzat

La situació econòmica del Barça, sumada a la política de fitxatges del club, està generant molts comentaris en el món del futbol. Alguns entrenadors rivals ja han enviat dards, nerviosos per perdre els seus jugadors, com Tuchel amb Azpilicueta o Naggelsmann amb Lewandowski. El tècnic alemany va mostrar-se especialment sorprès amb els moviments del Barça: "És l'únic club que no té diners però al final compra qualsevol jugador que vol."

Ara, amb l'activació d'una segona palanca, que consisteix a vendre un 15% dels drets televisius que el club té a LaLiga per 25 anys, ha estat Gary Neville qui ha atacat el Barça. L'exjugador del Manchester United n'ha criticat la política econòmica i l'ha qualificat de desesperada.

"Per què el Barça continua perseguint la Superlliga? Aquesta és la raó! Un club desesperat amb 1.200 milions de deute que ven futures fonts d'ingressos per gastar en jugadors avui amb l'esperança que funcionin. Això és llançar els daus amb un club gegant."

 

Aquesta ha estat la piulada del lateral dret de la selecció anglesa:

"De Jong hauria de considerar emprendre accions legals contra el Barcelona i tots els jugadors haurien d'estar darrere d'ell! Un club que gasta fortunes en nous jugadors sense pagar els que tenen sota contracte els seus diners complets és immoral i una infracció. FIFPRO hauria d'acabar amb l'assetjament d'aquest tipus i detenir-lo",

Anar al contingut