Julian Nagelsmann amb el cap de premsa del Bayern. (Foto: Francesc Garriga)
Julian Nagelsmann amb el cap de premsa del Bayern. (Foto: Francesc Garriga)
BARÇA

Nagelsmann insisteix: "El Barça ha tingut problemes en cada finestra de mercat"

L'entrenador del Bayern torna a recordar les dificultats econòmiques del conjunt blaugrana des de la gira de Washington

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, Julian Nagelsmann, té el cos a Washington DC, però el cap a Barcelona. Si més no, ho sembla cada vegada que li toca respondre sobre la pèrdua del seu golejador de referència, Robert Lewandowski. L'endemà de llançar un dard al Barça posant en dubte la seva capacitat econòmica per afrontar un fitxatge com el del polonès, i novament a pregunta de Catalunya Ràdio, el jove tècnic ha desaprofitat l'oportunitat de matisar les seves paraules. Tot i assegurar que no es tractava d'un atac, ha insistit:

"No pretenia atacar el Barça. Només era una pregunta que jo no puc contestar. Sé que han tingut problemes amb la Lliga a cada finestra de mercat. Ells han d'explicar-ho, si volen."

Ha estat en la roda de premsa posterior a l'amistós que el seu equip ha guanyat davant del DC United per 2-6.

Salihamidzic critica "Lewy": "El comprenc un zero com a zero"

Julian Nagelsmann no és l'únic a Baviera que necessita temps per cicatritzar la marxa del polonès. El director esportiu del Bayern, el bosnià Hasan Salihamidzic, no dissimula el seu descontentament amb la manera com el Bota d'Or ha gestionat la seva sortida:

"La comprensió cap a l'actitud de Lewandowski és realment zero coma zero. I no només perquè jo hagi complert tots els meus contractes com a jugador, com és lògic. Com a jugador, ho hauria aclarit internament i per mi mateix i hauria complert el meu contracte."

El Barça ha pagat 45 milions d'euros fixos i 5 en variables per Lewy però, de moment, el buit de la seva absència a l'Allianz Arena no es tapa amb diners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut