Futbol

Mateu Lahoz surt de la "nevera" i el designen per a un partit d'aquesta jornada

El valencià tornarà a arbitrar després de vint dies sense fer-ho

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la polèmica al derbi barceloní de l'últim dia de l'any, en què Mateu Lahoz va ensenyar 16 targetes grogues i va expulsar dos jugadors, el Comitè Tècnic d'Àrbitres va decidir no designar-lo per a cap de les dues jornades posteriors. Tampoc va agafar el xiulet a la Supercopa ni als vuitens de final de la Copa del Rei.

Així doncs, després de no xiular cap partit des del 4 de gener del 2022, data del Linares-Sevilla de Copa en què va expulsar el míster sevillista Sampaoli, el CTA l'hi ha tornat a assignar un enfrontament. Serà Rayo-Reial Societat, corresponent a la divuitena jornada de Lliga. L'actuació de l'àrbitre serà observada amb lupa, després de les diverses polèmiques que encadena, tant a la lliga com al Mundial de Qatar, on no va poder xiular la final, després de les polèmiques al partit entre Argentina i els Països Baixos. El cap dels àrbitres va reconèixer el que tothom sabia, que Mateu passava per un "moment complicat".

Retorn entre polèmiques a LaLiga

El retorn de Mateu Lahoz coincideix amb unes setmanes polèmiques amb els col·legiats de la federació. El greu error del VAR en el Cadis-Elx, on es va concedir un gol en fora de joc, encara cueja. De fet, tant l'àrbitre principal, Isidro Díaz de Mera, com el de VAR, Ignacio Iglesias Villanueva, que va demanar disculpes pel seu error, s'han quedat sense xiular aquesta jornada i han rellevat Mateu Lahoz a la "nevera" del CTA.

Amb tot, González Fuertes, Del Cerro Grande i Javier Iglesias Villanueva seran els encarregats d'arbitrar els partits d'Espanyol, Girona i Barça, respectivament.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut