Munuera Montero s'ha disculpat amb el dos equips quan s'ha adonat de l'error
Copa del Rei

Quina setmana que porten... La curiosa badada arbitral de l'Sporting-València

Munuera Montero s'ha hagut de disculpar després de cometre un sorprenent error

Redacció Esport3Actualitzat

No corren bons temps per a l'arbitratge espanyol. En les últimes setmanes el col·lectiu ha estat en el punt de mira, amb actuacions molt discutides d'àrbitres tan importants com Mateu Lahoz i errors escandalosos com el del Cadis-Elx, que ha obligat el responsable a disculpar-se públicament. En l'Sporting-València de la Copa del Rei, Munuera Montero també ha hagut de demanar perdó. El seu error ha estat molt menys greu, però igual o més insòlit.

En el temps de descans, amb 0-3 en el marcador, l'entrenador de l'Sporting de Gijón ha decidit moure la banqueta i fer tres canvis. Abans que s'haguessin pogut incorporar al terreny de joc, però, l'àrbitre ha ordenat l'inici de la segona meitat, amb només vuit locals sobre el camp. La pilota ha estat en joc durant uns segons fins que Munuera, davant de les protestes asturianes, s'ha adonat de l'error.

L'àrbitre ha ordenat l'inici de la segona meitat amb només vuit sportinguistes sobre el camp

Una de les imatges més cridaneres ha estat la de Mariño, el porter de l'Sporting, corrent cap a la porteria buida mentre s'afanyava a posar-se els guants reglamentaris.

Munuera Montero ha demanat perdó als dos equips i ha esperat que tots els jugadors fossin al camp per reprendre el joc.

El resum de l'Sporting - València (0-4)

Anar al contingut