Kittel celebra el seu segon triomf d'etapa en el Giro 2016 (EFE)
Kittel celebra el seu segon triomf d'etapa en el Giro 2016 (EFE)
Ciclisme

Marcel Kittel guanya a l'esprint la tercera etapa del Giro i aconsegueix el mallot de líder

El ciclista alemany ha fet un ple en la tercera etapa del Giro, l'última a Holanda. Kittel ha guanyat l'etapa i ha pres a l'holandès Tom Dumoulin el mallot de líder

Actualitzat

L'alemany Marcel Kittel (Etixx) ha obtingut el seu segon triomf a l'esprint en la segona arribada en grup de la present edició del Giro d'Itàlia. Les bonificacions per la victòria en la tercera etapa de la cursa, de 190 quilòmetres entre Nimega i Arnhem, li han donat a més el liderat de la prova, ja que es trobava a només 1 segon del primer líder, l'holandès Tom Dumoulin (Giant).

L'etapa ha estat molt disputada. D'entrada s'ha format una escapada amb 4 homes. Dos d'ells també van participar a la fuga de l'etapa anterior, l'holandès Maarten Tjallingii (LottoNL-Jumbo) i l'italià Giacomo Berlato (Nippo Vini Fantini). Els han acompanyat el nova zelandès Johann van Zyl (Dimension Data) i l'espanyol Julen Amezqueta (Sourtheast). No han estat neutralitzats fins al circuit que tancava el recorregut del dia, a 4 quilòmetres de la meta.

En aquest últim tram, l'equip Etixx ha llançat l'esprint de forma impecable pel seu esprínter, que ha superat en la meta els italians Elia Viviani (Sky) i Giacomo Nizzolo (Trek). Dilluns, el Giro té jornada de descans, que aprofitarà per fer el trasllat dels participants des d'Holanda fins a la localitat italiana de Catanzaro, d'on sortirà la quarta etapa amb final a Praia de Mare.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut