Futbol

Luis Suárez: "El més complicat de tot és pensar que això està resolt"

El jugador uruguaià no vol que l'equip es confiï i prefereix anar amb peus de plom de cara a afrontar el partit de tornada de quarts de final amb el PSG

Actualitzat

El davanter del F. C. Barcelona Luis Suárez s'ha mostrat prudent de cara a afrontar el partit de tornada de quarts de final de Lliga de Campions contra el París Saint-Germain: "No està res dit i menys contra un rival tan fort com el PSG". Segons Suárez, "el més complicat de tot és pensar que això està resolt i no ho està. Som conscients que l'equip francès té jugadors de molta qualitat i poden capgirar la situació" en qualsevol moment.

El blaugrana està vivint un bon moment golejador amb l'equip i està content: "No sé si és el meu moment més dolç, però sí que sento que estic ajudant l'equip. Estaré content mentre a l'equip li vagi bé. No importa qui marqui els gols, sinó que l'equip avanci per bon camí fins a final de temporada". A més assegura que "sempre he somiat a jugar una Lliga de Campions i guanyar-la, i més amb un equip com el Barça".

L'uruguaià és conscient que el partit contra el València, resultat a part (0-2) no va ser un dels millors del Barça, però "acumulàvem el desgast del dia de París. Som humans i pot passar".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut