Barça

Lucy Bronze es rendeix a Alexia: "Serà fantàstic quan torni"

La internacional anglesa, guanyadora del The Best del 2020, assegura que la capitana blaugrana és "la millor del món". Bronze també elogia la seva compatriota Keira Walsh: "És la jugadora anglesa amb més estil Barça"

Àlex CastellsActualitzat

No fa gaire, ella també guanyava premis, com el The Best del 2020. Al Barça, Lucy Bronze s'ha retrobat amb la seva successora, Alexia Putellas, tot i que encara no han pogut coincidir al camp.

"Estic il·lusionada perquè torni a jugar, per ella i per l'equip. No he tingut el plaer de jugar amb ella encara. Serà fantàstic quan torni. És una llàstima que es lesionés abans de l'Eurocopa. Fins aleshores havia fet una gran temporada fantàstica. És una jugadora que sap jugar els partits grans i liderar l'equip. És per això que és la millor del món."

De Champions, Lucy Bronze n'ha guanyat tres amb el Lió, i seguides. És el que buscarà, a partir d'ara, amb un Barça sense Alexia i ferit per l'última final a Torí. Així ho analitza en una entrevista a TV3.

"És la millor manera. Aprendre de les errades per millorar. has de tenir fe i energia. I això ho veig en les jugadores. Veig que la mentalitat i la força en l'equip seran més grans inclús que l'any passat."

Elogis per a Keira Walsh

La internacional anglesa beneeix els molts fitxatges de l'equip. El Barça ha fet un salt de qualitat amb Geyse, Salma i companyia. Està encantada de compartir vestidor amb la seva companya a la selecció anglesa, Keira Walsh.

"Qualsevol que hagi vist els partits d'Anglaterra, et dirà que Keira és la jugadora amb més estil Barça. És molt intel·ligent i molt tècnica. És perfecta per jugar al mig del camp del Barça. És bo per a l'equip perquè tenim una altra jugadora de classe mundial, i és bo per a la selecció anglesa perquè aquí millorarà."

El primer dia que Bronze va ser al Camp Nou va ser quan la van presentar amb el Barça. No hi havia anat ni com a aficionada. Compta els dies per al primer partit a l'estadi.

"Tothom té un record de quan eren petits i hi van veure un partit del Barça. Ara per fi tindré l'oportunitat. També en la final de l'Eurocopa vam tenir 90.000 aficioants a Wembley. Serà així, o millor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut