Futbol

L'Espanyol rep el Racing amb l'objectiu de sumar la segona victòria a la Lliga

L'Espanyol rep aquesta tarda a l'Olímpic el Racing de Santander. L'equip de Valverde busca la segona victòria a la Lliga. Per fer-ho, necessita trencar la sequera golejadora: només dos en sis partits de Lliga. El retorn de Raúl Tamudo pot ajudar-hi. Velasco i Moisés en són les altres novetats. En canvi, els brasilers Fredson, Costa i Jónatas es queden fora de la llista. El rival de l'Espanyol, el Racing de Santander, va arribar ahir al vespre a l'aeroport del Prat amb el davanter Zigic al capdavant. Els cantàbrics van guanyar el seu primer partit la setmana passada i aspiren a sumar tres punts més que servirien per consolidar la posició del seu tècnic, Miguel Ángel Portugal.

Actualitzat
L'Estadi Olímpic de Montjuïc viurà avui un partit amb dos equips que han millorat lleugerament les últimes setmanes. Empatats a cinc punts, l'Espanyol i el Racing busquen una victòria que els doni confiança, i els impulsi a una zona més tranquil·la de la classificació. L'equip blanc-i-blau té símptomes de millora: fa quatre partits que no perd i no ha encaixat cap gol en les tres últimes jornades. Això sí, tota la punteria que tenen els homes de Valverde a la Copa de la UEFA, la troben a faltar a la Lliga: amb dos gols en sis partits, l'Espanyol és l'equip menys golejador de Primera Divisió. Per aquest motiu, el tècnic blanc-i-blau ha convocat Raúl Tamudo, baixa a Praga, mentre que Velasco i Moisés Hurtado també són novetat a la llista de convocats.

El Racing, mentrestant, arriba a Montjuïc després de tres partits sense perdre, i diumenge passat va aconseguir la primera victòria de la temporada al camp de l'Osasuna per 0-1. Un resultat que va salvar el cap de Miguel Ángel Portugal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut