Barça

Les vaques sagrades es resisteixen a les rebaixes de sou

De moment, només Gerard Piqué ha arribat a un acord amb el club per ajornar alguns pagaments. La resta de capitans continuen encara sense acord definitiu per col·laborar en la disminució de la massa salarial de la plantilla.

Xavi LemusActualitzat

Mateu Alemany, director de futbol, és l'encarregat de portar les negociacions amb els jugadors per aconseguir les rebaixes de sou. La situació econòmica al club és molt fràgil i un dels temes imprescindibles és disminuir el cost de l'actual plantilla. Una tasca feixuga i complicada després que els jugadors acceptessin la temporada anterior ajornar el cobrament de 172 milions entre fitxa i variables. De moment, entre els capitans, només Gerard Piqué ha arribat a un acord per flexibilitzar novament el pagament de les quantitats fixades al seu contracte, tot i que no es tracta d'una rebaixa estricta.

Pel que fa als altres dos capitans, Sergio Busquets i Sergi Roberto, el Barça va avançar al seu representant la intenció d'arribar a un pacte per ajustar-se el sou. Però encara no han rebut un document en ferm per negociar sobre la taula unes noves condicions econòmiques, i ara mateix els dos jugadors desconeixen al detall les intencions del club.

Un cas semblant al del primer capità, Leo Messi --en aquests moments, sense vincle contractual amb el Barça. La intenció és que quan es tanqui l'acord definitiu amb ell la seva fitxa sigui al voltant de la meitat de la que tenia l'última temporada, però a canvi d'allargar els anys de contracte amb feines d'ambaixador del club amb què recuperaria part dels diners que no ingressaria a curt termini.

Aquesta carpeta també afecta pesos pesants com Jordi Alba, que ja va deixar clar que no té intenció de marxar i que vol complir els 3 anys que li queden. En el seu cas, tampoc hi ha constància que això impliqui cap rebaixa salarial.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut