Barça

Els detalls del procés de venda d'entrades per al Barça-Wolfsburg

La UEFA ha accedit a la petició del Barça i el partit d'anada de les semifinals es jugarà el divendres 22 d'abril a les 18.45h

Redacció Esport3Actualitzat

Ho ha anunciat el president Joan Laporta cap al final de l'Assemblea de Compromissaris: la UEFA ha acceptat la petició del club i el partit d'anada de les semifinals de la Champions femenina entre Barça i Wolfsburg es jugarà al Camp Nou el divendres 22 d'abril a les 18.45h.

Els socis ja poden adquirir les entrades, i en poden comprar un màxim de 4 per cada carnet amb l'únic cost de les despeses de gestió. Tenen 24 hores d'exclusivitat i a partir del 5 d'abril s'inicia la venda al públic en general.

 

Allau de peticions

Hores després que les entrades per a l'anada de les semifinals es posessin a la venda per als socis del Barça, el club ha anunciat que ja s'han retirat 50.000 entrades. De fet, el ritme de peticions ha estat tan alt, que el sistema de venda ha patit en diverses ocasions. Ara, caldrà veure, a partir d'aquest dimarts, quina és la xifra d'entrades que estaran a disposició del públic general.

 

El Wolfsburg, un rival de nivell

El Wolfsburg serà el rival del Barça després de desempallegar-se de l'Arsenal de la neerlandesa Vivianne Miedema guanyant 2-0 en el partit de tornada, 3-1 en el global de l'eliminatòria. El matx es va disputar al Volkswagen Arena, que ha acollit més d'11.000 espectadors, rècord d'assistència per al Wolfsburg.

Alexandra Popp celebra la classificació amb una companya
Alexandra Popp celebra la classificació amb una companya(Reuters)

L'equip de la Baixa Saxònia, campió de la Champions en dues ocasions, l'última el 2014, es va imposar a les angleses amb gols de Roord i Williamson en pròpia porta. Les verdes fa anys que són un dels conjunts més potents del continent i lideren la Bundeslliga femenina en solitari.

La tornada es disputarà altre cop al Volkswagen Arena, i serà una setmana més tard. Dissabte 30 d'abril a les 18.00h el Barça i el Wolfsburg es tornaran a veure per finalment decidir qui aconsegueix el bitllet per a la final de Torí. 

L'altra semifinal serà 100% francesa i enfrontarà el PSG, de l'exblaugrana Kheira Hamraoui, amb l'Olympique de Lió

Les jugadores del Barça salten al camp durant el partit contra el Madrid.
Les jugadores del Barça salten al camp durant el partit contra el Madrid. (@FCBFemení)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut