Kheira Hamraoui en una imatge d'arxiu
Kheira Hamraoui en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

Kheira Hamraoui denuncia assetjament per part de les seves companyes del PSG

L'advocat de l'exblaugrana ha enviat una carta al PSG on es queixa de l'assetjament a Hamraoui per part de tres jugadores, entre elles Aminata Diallo

Agència EFE / Redacció Esport3Actualitzat

El cas Kheira Hamraoui té un nou episodi. La jugadora del PSG denuncia ara un assetjament per part de les seves companyes d'equip. Entre les jugadores assenyalades per Hamraoui, hi ha Aminata Diallo, futbolista que va ser detinguda per l'agressió que va rebre l'exblaugrana.

Com ha informat el diari "L'Équipe", l'advocat de Hamraoui ha enviat una carta als serveis jurídics i de recursos humans del PSG. A l'escrit, el lletrat de la jugadora es queixa de l'assetjament a la seva clienta per part de Diallo, però també de Marie-Antoinette Katoto i Kadidiatou Diani, a més d'alguns aficionats del club.

Kheira Hamraoui lamenta els insults que va rebre quan va saltar al terreny de joc en un partit recent del PSG, a més de les pancartes en suport a Diallo que hi havia a l'estadi. A més, també protesta per les pintades en contra seu que van aparèixer al camp d'entrenament del PSG, juntament amb les crítiques als jugadors del primer equip masculí per la derrota al Santiago Bernabéu.

"Aquestes condicions provoquen una degradació de les condicions laborals de la meva clienta, atemptant contra els seus drets, la seva dignitat, alterant la seva salut mental i comprometent el seu futur professional."

El lletrat, a més, també carrega contra el "silenci i la passivitat censurable" del PSG davant aquesta situació.

Anar al contingut