L'Atlètic Barceloneta defensarà a casa el títol de campió d'Europa
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta farà d'amfitrió a la final a 6 de la Copa d'Europa

Les piscines Bernat Picornell acolliran la final a 6 de la Copa d'Europa de Waterpolo. Els mariners esperen revalidar el títol com a colofó d'una gran temporada.

Actualitzat

De dijous a dissabte els sis millors equips d'Europa de Waterpolo s'enfrontaran amb un únic objectiu, aixecar el títol de Campions. Dos d'ells, el Pro Recco italià i el Primorje Rijeka croat, parteixen com a favorits i és que amb els bons resultats que han obtingut a la fase preliminar ja esperen rival a les semifinals sense ni tant sols haver saltat a l'aigua.

L'Atlètic Barceloneta, el vigent campió, tot i l'excel·lent temporada després de guanyar la Supercopa d'Europa i el desè títol de Lliga consecutiu, arriba una mica tocat per les lesions. Dijous, als quarts de final, s'enfrontarà al Szolnoki d'Hongria i espera fer valer la condició d'amfitrions i sobretot el factor del públic per endur-se la victòria. A semifinals els esperarà un dels equips més perillosos del moment, el Pro Recco italià.

A l'altre costat de l'eliminatòria el ZF Eger hongarès i el Jug Dubrovnik croat també buscaran el bitllet per les semifinals on els espera el Primorje Rijeka.

Els mariners, amb Felipe Perrone i Albert Español al capdavant, esperen ser dissabte a la final i oferir el màxim títol europeu de waterpolo a la seva afició que farà de les piscines Picornell un autèntic talismà.

 

 

Anar al contingut