Ansu Fati, durant el partit contra el Reial Madrid
Ansu Fati, durant el partit contra el Reial Madrid
Barça

L'as a la màniga de Xavi per al clàssic de Supercopa

L'entrenador del Barça ha anunciat que es reserva el retorn d'Ansu Fati per al Barça-Madrid del dia 12

Redacció Esport3Actualitzat

Hauria pogut anar de farol, però Xavi Hernández ha ensenyat l'as que porta a la màniga de cara a la semifinal de Supercopa contra el Madrid.

En la roda de premsa prèvia al Granada-Barça de demà, el tècnic de Terrassa ha expressat la seva intenció de tornar a comptar per al partit del dia 12 de gener amb Ansu Fati, un jugador que encara no ha pogut alinear des de la seva arribada a la banqueta culer. La recuperació del jove davanter s'està gestionant amb molta cura, ha explicat:

"No volem córrer cap risc amb Ansu, no hi serà demà a Granada, però sí que serà a la Supercopa. Té una ambició forta i és capaç de marcar diferències. Ha d'estar amb bones sensacions físiques, per això el reservem per al partit contra el Madrid."

L'última lesió de l'hereu del 10 de Messi va ser a Balaídos, encara amb Sergi Barjuan d'interí, una estirada muscular que l'ha fet estar més d'un mes a la infermeria. Xavi espera que després d'aquesta última lesió, Ansu encadeni per fi la continuïtat de partits que aquesta temporada no ha pogut tenir per culpa de constants recaigudes.

 

 

Anar al contingut