Ansu Fati, en el moment de la lesió

Ansu Fati pateix una lesió muscular al bíceps femoral

El davanter blaugrana ha notat unes molèsties a la cama esquerra en la disputa d'una pilota i ha estat substituït. Eric Garcia i Nico González tampoc han pogut acabar el partit

Quan semblava una tarda tranquil·la a Balaídos... Ansu Fati ha caigut lesionat. Era el minut 43 de la primera part amb 0-3 al marcador, quan el davanter ha demanat una pilota en llarg. Fati ha començat la cursa per atrapar l'esfèrica, però no l'ha pogut acabar. El 10 blaugrana ha caigut a terra i no ha pogut continuar sobre el terreny de joc.

La lesió arriba en el millor moment d'Ansu Fati des del seu retorn a la competició. Aquesta mateixa tarda, a Balaídos, Fati ha inaugurat el marcador amb un gran gol al minut 5 de partit. Durant tota la primera part, el davanter ha estat molt participatiu en el joc de l'equip, fins que ha arribat la lesió. Un cop acabat el partit, el blaugrana ha baixat de l'autocar amb crosses i sense recolzar la cama esquerra a terra.

El FC Barcelona ha confirmat la lesió d'Ansu Fati al bíceps femoral de la cuixa esquerra. A més a més, Eric Garcia, que ha estat substituït al descans, també ha patit molèsties al soli de la cama dreta. El central està pendent de fer-se més proves per a saber l'abast de la seva lesió.

Luis Enrique ha hagut de buscar un substitut per a Ansu Fati a la convocatòria de la selecció espanyola:

Nico, també lesionat

El jove migcampista tampoc ha pogut completar els 90 minuts de partit a Balaídos. Nico González, que estava sent un dels millors del Barça, ha demanat el canvi després d'una bona jugada individual. El blaugrana ha caigut estès sobre el terreny de joc i no ha pogut continuar. Riqui Puig ha estat el jugador que l'ha substituït.