"Tor", una història de Carles Porta, estrena a la plataforma 3Cat i a TV3
"Tor", una història de Carles Porta
Nit especial

Qui va matar Sansa? Últim capítol de "Tor" i entrevista a Carles Porta

Nit especial de "Tor": després de l'emissió del vuitè capítol, "Foc encès", es podrà veure com Albert Om entrevista Carles Porta.

I com està ara Tor? Qui n'és propietari i com veuen el futur de la muntanya? Al capítol "Foc encès" es repassaran els sospitosos que han anat apareixent en la sèrie i serà l'espectador qui haurà de decidir si té prou proves per acusar algú d'haver matat Sansa. Després, es podrà veure com Albert Om entrevista Carles Porta.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

 

El juliol de 1995 va ser assassinat Josep Montané, Sansa, propietari d'una de les muntanyes més grans del Pirineu. Era el tercer assassinat a Tor, un poble de tretze cases on els veïns porten cent anys barallant-se per demostrar qui viu més dies al poble. Al llarg de set capítols Carles Porta ha anat compartint amb els espectadors tot el que ha aconseguit esbrinar en una investigació que va començar l'any 97.
 

"Tor", la millor estrena a la plataforma 3Cat des de la seva posada en marxa

Ha estat el programa més vist de maig a la plataforma 3Cat en directe i a la carta, amb més d'1.580.000 reproduccions i 342.000 dispositius únics. Només el primer capítol, "Un cadàver a Tor", acumula més de 600.000 reproduccions des de la seva estrena.  

El primer capítol va registrar més de mig milió d'espectadors a la televisió i va ser el vídeo més vist del dia a la plataforma. Setmana rere setmana ha estat líder de la franja. L'últim que s'ha emès va tenir una quota del 17,6%, amb 650.000 espectadors acumulats i 160.000 reproduccions en un dia, i és el més vist a la plataforma.

Dilluns arriba l'últim capítol, "Foc encès", d'aquesta producció de 3Cat amb la col·laboració de Goroka, Ikiru Films i True Crime Factory. Porta tornarà a parlar amb Coié per veure si respon el mateix a les preguntes clau. I com està ara Tor? Qui n'és propietari i com veuen el futur de la muntanya? Es repassaran els sospitosos que han anat apareixent en la sèrie i serà l'espectador qui haurà de decidir si té prou proves per acusar algú d'haver matat Sansa. Després, es podrà veure com Albert Om entrevista Carles Porta.

El mateix dia, abans de la seva emissió per TV3 i la plataforma 3Cat, els fans més fans de la sèrie, que ho han demostrat en un concurs a la plataforma, podran veure en exclusiva el capítol a la pantalla gran del cinema.

 

Anar al contingut