Ricky Rubio controla la pilota en el Joventut-Barça de la segona volta de l'ACB
Ricky Rubio controla la pilota en el Joventut-Barça de la segona volta de l'ACB
BÀSQUET

Ricky Rubio no tanca la porta a tornar a la Penya

El base masnoví no contempla la possibilitat de tornar al Barça

Jordi RobirosaActualitzat

En acabat el tercer partit de la semifinal del play-off contra el Madrid, encara amb la suor al cos, Ricky Rubio manifestava als micròfons de TV3 que les coses no havien sortit com ell esperava i que necessitava reflexionar sobre la seva continuïtat. Sentint-lo enraonar, quedava prou clar que seria difícil tornar-lo a veure amb la samarreta blaugrana.

Traguem-ne l'aigua clara: al Barça li havien dit que el seu rol seria un i després va resultar ser un altre. Ell pensava que el seu protagonisme seria reduït, almenys en un principi, i es va trobar de cop i volta assumint en molts partits les regnes de l'equip. Això i el fracàs del final de temporada l'han fet pensar que les coses no podien continuar d'aquesta manera. Un article publicat pel periodista Xavier Ballesteros --sempre ben informat-- ha destapat que probablement el Joventut de Badalona podria ser el destí final.

Ricky Rubio
Ricky Rubio en un partit d'aquest tram final de temporada amb el Barça

Fa uns dies, el seu bon amic Marc Gasol li va obrir les portes del Bàsquet Girona. El Ricky li ho va agrair de tot cor, però li va comentar que no es veia amb cor de pujar i baixar cada dia de Fontajau. D'aquesta manera, doncs, la possibilitat de retornar al Joventut quinze anys després guanyava volada. El Barça tindria dret de tempteig, però ningú no dubta que el club blaugrana no posarà cap problema al respecte. I si bé és cert que la Penya ja té l'equip complet, també és veritat que el seu fitxatge seria un impacte molt positiu per a una entitat necessitada d'inputs positius.

La decisió no està presa. Ricky, que ha tingut problemes de salut mental, sap que no pot córrer. Espera el seu segon fill i ell el que vol és, per sobre de tot, ser feliç. Demostrar que és un jugador superb de basquetbol, això, distingits lectors, ja ho ha demostrat a bastament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Rubio (@ruuufio)

Anar al contingut