La celebració de Bellingham contra Sèrbia dedicada al joc "Wolf"
La celebració de Bellingham contra Sèrbia dedicada al joc "Wolf"
futbol

Les taques a la cara de Jude Bellingham, de la preocupació a l'explicació dels metges

Feia dies que les xarxes anaven plenes d'usuaris preguntant-se per l'alteració dermatològica del futbolista anglès

Redacció Esport3Actualitzat

L'aparició d'unes taques marronoses al rostre de Jude Bellingham ha passat a ser un dels temes col·laterals més comentats en aquesta arrencada d'Eurocopa. Diumenge, en el seu debut contra Sèrbia, el migcampista del Reial Madrid seguia amb una alteració dermatològica que no s'havia detectat en els mesos que ha passat a Madrid.

Per fortuna, les mateixes xarxes que van ser utilitzades per expressar la preocupació de la munió de fans de Bellingham, han servit per trobar l'explicació científica del que afecta una de les estrelles rutilants del futbol actual. Abans que s'omplissin d'especulacions benintencionades o malintencionades, dermatòlegs han revelat que es tractaria d'un cas de melasma, una patologia produïda per un augment en la producció de melanina a la pell. En concret, les taques acostumen a sortir en aquelles zones exposades al sol i tenen tendència a afectar persones amb un to de pell fosc.

Partint d'aquestes opinions contrastades, ara mateix plataformes com X afegeixen context sobre el melasma a les piulades que segueixen preguntant-se per la pell de Bellingham:

Que els anglesos estiguin tranquils, perquè els metges subratllen que, com es va demostrar en el seu exitós debut contra els balcànics, el melasma no provoca més símptomes que les taques. A Bellingham, únic golejador i MVP del primer partit, no se'l veu preocupat, i a Gelsenkirchen va estrenar una nova celebració dedicada al joc "Wolf".

Anar al contingut