L'Arsenal, la Fiorentina, l'Olympiacos, l'Stuttgart i l'Apoel, classificats per a la Champions

L'Arsenal va tornar a guanyar el Celtic (3-1) i ha certificat la seva classificació per a la fase de grups de la Lliga de Campions. Eduardo, de penal, Eboué i Arxavin van fer els gols dels "gunners", i Donati va salvar l'honor dels catòlics. També s'han classificat la Fiorentina, que va empatar amb l'Sporting (1-1); l'Olympiacos, que va guanyar el Sheriff moldau per 1-0; l'Stuttgart, que va empatar amb el Timisoara (0-0), i l'Apoel xipriota, que es va desfer del Copenhaguen per 3-1.

Arsenal, 3 - Celtic, 1
Com era previsible, la Premier League torna a completar el seu pòquer de representats en el primer sorteig de la Champions. L'Arsenal va rematar la feina a l'Emirates eliminant el Celtic. Això sí, amb la petita ajuda inicial de Mejuto, que es va empassar una clamorosa "piscina" d'Eduardo, després de la sortida de Boruc. El mateix Eduardo marcava de penal, però el porter polonès al final de la primera part seguia indignat i protestant a Mejuto. En la segona part, tot va ser fàcil per a l'Arsenal. Gol d'Eboué després de una gran jugada col·lectiva del "gunners". El 3-0, d'Arxavin arribava en el minut 74, en la primera pilota que tocava el rus. I en temps afegit, va arribar l'únic gol del Celtic en 120 minuts, aixó sí, molt maco. L'honor, per a Donatti.

Fiorentina, 1 - Sporting Portugal, 1
També el "calcio" col·loca al sorteig de dijous els seus quatre equips. Però la Fiorentina ho va passar malament per eliminar l'Sporting de Portugal, que s'avançava després d'un llançament de falta de Joao Moutinho. Fins al minut 54 no va arribar el gol que decidia l'eliminatòria. Jovetic en va ser l'autor, i va fer valer el 2-2 de l'anada.

Olympiacos, 1 - Xeriff, 0
Després de l'eliminació del Panathinaikos al Calderon, el futbol grec s'ha quedat només amb un representant: l'Olympiacos, el seu etern rival. Ja havia guanyat per 0-2 al camp del Xeriff de Moldàvia, i ahir, en un partit mol ensopit, es conformava amb un gol de Mitroglou, a 8 minuts del final.

Apoel Nicòsia, 3 - Copenhaguen, 1
Alegria a Nicòsia, on l'Apoel es va classificar per primera vegada a la seva història per a la lligueta de la Champions. Havia perdut per 1-0 al camp del Copenhaguen i ahir va començar remuntant l'eliminatòria en 18 minuts, gràcies als dos gols de Kosowski i Michael, de penal. Però poc després, el 2-1 de N'Doyé donava l'eliminatòria a l'equip danès. Però quan faltaven quatre minuts pel final de la primera part, Michael la tornava a capgirar. Després, patir i més patir, però deliri final per als xipriotes. De moment, ja han complert.

Stuttgart, 0 - Timisoara, 0
I aquest va ser l'únic partit de dimecres sense gols. L'Stuttgart ja en va tenir prou a Timisoara amb el 0-2. Va destacar només un xut al pal del jove Sebastián Rudy. Les emocions ara per al sorteig de dijous a les 6 de la tarda, en directe per TV3 i per internet.