Edgar Ié, als seus temps de blaugrana i amb el Trabzonspor... o és Edelino?
Futbol

El Dinamo de Bucarest nega que el bessó d'Edgar Ié hagi suplantat el seu germà

El Dinamo ha assenyalat que ha iniciat un procediment per demandar l'autor d'aquesta informació falsa "per danys greus a la imatge del club"

Redacció Esport3Actualitzat

El Dinamo de Bucarest ha qualificat aquest dilluns de "mentida" la notícia que el bessó del jugador exbarcelonista Edgar Miguel Ié, Edelino, hagi suplantat a l'equip el seu germà i ha anunciat mesures legals contra els autors d'aquesta informació.

"És un atac fals, calumniador i cancerós contra el club."

Ha denunciat l'equip en un comunicat en què respon al rumor iniciat en xarxes socials que Edelino va saltar al camp fingint ser el seu germà diumenge passat en el partit entre el Dinamo de Bucarest i el FC UTA Arad, de la primera divisió romanesa.

El Dinamo nega així la notícia i assegura que Edgar Ié va ser fitxat a través d'una prestigiosa agència esportiva europea i que en tot el procés va prevaler la transparència i la legalitat.

El Dinamo explica al seu comunicat que Edgar Miguel Ié va rebre "un certificat de transferència internacional emès per la federació turca, verificat per la Federació Romanesa de Futbol (FRF) i la FIFA, registrat per la Lliga de Futbol Professional (LPF). També va rebre un certificat de registre de la Inspecció General d'Immigració (IGI)".

La notícia va sorgir quan un periodista romanès va publicar que al Dínamo de Bucarest s'havien estranyat que el jugador no parlés bé anglès i només es comuniqués en portuguès, malgrat haver jugat prèviament a Espanya, França, Turquia i els Països Baixos.

 

Edgar Ié riu davant la situació

La reacció del jugador a les acusacions no ha trigat a arribar. Dilluns al matí ha publicat una "story" a Instagram amb dues emoticones rient-se de la notícia.

La reacció a xarxes d'Edgar Ié (Instagram: @edgar_ie)
La reacció a les xarxes d'Edgar Ié (Instagram: @edgar_ie)

 

Anar al contingut