Rugbi

L'Argentina venç Escòcia (13-12) en el partit estrella de la jornada al Mundial de rugbi

En el partit més destacat de la jornada del Mundial de rugbi, l'Argentina ha superat Escòcia i ha fet un pas molt important per ser als quarts de final. Els escocesos, que s'han vist doblegats per un assaig dels "pumas" en els darrers compassos, s'hauran de jugar la classificació contra el seu etern rival, Anglaterra, en l'última jornada d'un disputadíssim grup B. Irlanda no ha tingut problemes contra Rússia, l'ha superat amb nou assajos (62-12), i continua liderant el grup C per sobre d'Austràlia. Al D, Samoa ha derrotat les Fiji per 27 a 7.

Actualitzat
Sota la pluja i el vent de Wellington, l'Argentina s'ha desfet d'Escòcia en un ajustat partit gràcies a un assaig en els últims compassos d'un partit determinant per al futur del grup B (13-12). Els "pumas" argentins es veien per sota (6-12), però Amorosino, que acabava d'entrar al camp en substitució de Martin Rodríguez, ha fet una marca que el capità dels sud-americans, Felipe Contempomi, que abans havia convertit dos cops de càstig, ha completat amb la conversió.

Aquest resultat deixa l'Argentina com a segon del grup B -una posició que, presumiblement, significarà jugar als quarts contra Nova Zelanda-, amb 10 punts, empatada amb Escòcia. Els escocesos s'enfronten a Anglaterra, líders amb 14 punts, en l'última jornada amb l'obligació de guanyar si volen ser a la propera fase. L'Argentina jugarà contra Geòrgia, en un partit en què buscarà un triomf amb bonus -quatre marques o més- en un grup que es podria resoldre amb un triple empat.

Irlanda, líder ferm de grup

Els irlandesos, que van fer la feina derrotant Austràlia la setmana passada, caminen ferms com a líders del grup C, després d'haver superat amb nou assajos Rússia (62-12). Per acabar-se d'assegurar el liderat, haurà de superar Itàlia en l'últim partit del grup.

Samoa apura les seves opcions

Samoa és el segon classificat del grup D, darrere de Sud-àfrica, després d'haver derrotat les Fiji per 27 a 7. De tota manera, la paella pel mànec per assolir la classificació la té el País de Gal·les, que té un partit menys i dos compromisos en què és favorit per endavant (Namíbia i Fiji). Els samoans, doncs, hauran de mirar de sorprendre Sud-àfrica en l'últim matx.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut