Futbol

L'Argentina empata a un contra els Estats Units en partit amistós disputat a Nova Jersei

Aquesta matinada, els Estats Units i l'Argentina han empatat a un en un partit amistós disputat a l'estadi d'East Rutherford, a Nova Jersei, davant de 79.800 espectadors. En el minut 42, Esteban Cambiasso ha obert el marcador per avançar la selecció que entrena Sergio Batista. Ja a la segona meitat, en el minut 60, el davanter nord-americà d'origen colombià Juan Sebastián Agudelo ha empatat per als Estats Units. Els blaugranes Leo Messi, Javier Mascherano i Gabi Milito han jugat tot el partit.

Actualitzat
Els tres blaugranes Leo Messi, Javier Mascherano i Gabi Milito han estat titulars i han disputat els 90 minuts en l'amistós que la selecció argentina ha jugat contra els Estats Units a l'estadi East Rutheford de Nova Jersei. El "10" ha firmat la jugada del partit. Ell mateix roba la pilota en terreny propi, condueix uns 50 metres, canvi de ritme letal per deixar enrere el central i rematada de punxot que no acaba en gol per la bona intervenció del porter nord-americà, Tim Howard.

Messi ha tingut més ocasions per poder marcar, primer amb un xut massa creuat, i la més clara, ja en la segona meitat, una rematada un pèl forçada a boca de gol que Howard rebutja amb la cama. L'únic gol de l'Argentina també ha nascut de les botes del crac del Barça. Gran combinació amb Lavezzi, Messi fa la passada de la mort a Di Maria, que falla, però Cambiasso aprofita el rebuig per fer el zero a un poc abans del descans en una bona jugada col·lectiva de l'atac "albiceleste".

A l'Argentina li ha faltat més contundència en la rematada i els de Batista ho han acabat pagant amb l'empat. Agudelo, un davanter colombià de 18 anys nacionalitzat nord-americà, ha fet el gol de l'empat en la segona meitat. Els argentins, molt cansats i perjudicats per un terreny de joc molt pesat, han estat incapaços de guanyar. Després d'aquest partit, el combinat argentí viatjarà a Costa Rica per disputar un segon amistós contra la selecció centreamericana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut