Barça

Laporta desitja que abans del 13 de juny s'hagi concretat la composició de la plantilla

El president del Barça, Joan Laporta, ha explicat que "el Barça no s'atura per responsabilitat" i la seva obligació és guiar els destins del club fins al 30 de juny, data en què expira el seu mandat. Laporta ha recordat "la unanimitat" que hi ha al barcelonisme al voltant de la figura de l'entrenador blaugrana, Pep Guardiola. "Tinc la tranquil·litat que les decisions esportives que estem prenent estan totalment consensuades amb Pep Guardiola i tinc entès que tots els candidats volen que Pep continuï, per això actuem en conseqüència per preparar la temporada que ve, per executar les decisions que havíem pensat per la temporada que ve", ha insistit.

Actualitzat
En tot cas, Laporta ha assegurat que "per als interessos del Barça", aquest tipus de decisions de futur "s'haurien d'adoptar abans de l'inici del Mundial" de Sud-àfrica. Per això, el dirigent desitja que abans de la cita electoral (13 de juny) s'hagi concretat la composició de la plantilla. "Les incorporacions importants que tenim previstes fer es faran abans d'un mes, el que no puc és posar-me a la pell dels candidats si tenen previst realitzar alguna precontractació amb algun jugador", ha afegit.

Després d'assegurar que li agradaria que el secretari tècnic Txiki Begiristain continués en el seu càrrec la temporada que ve, Laporta ha comentat que el club "no està obligat" a vendre cap jugador per emprendre les contractacions. Sobre Ibrahimovic, de qui ha admès que el davanter no ha tingut la constància desitjada per les lesions que ha tingut des que va arribar, creu que "pot aportar molt" a l'equip.

Carrega contra Rosell


El president blaugrana també ha acusat el precandidat Sandro Rosell de ser un "temerari" per intentar interferir en algun dels fitxatges que està tractant l'entitat, concretament el del català Cesc Fàbregas, capità de l'Arsenal. "Sandro Rosell és el candidat que més pot posar en risc el model esportiu del Barça. D'una manera absoluta, pel seu perfil. I, ull, que no s'entengui com una crítica personal. Té un punt de ressentiment des de fa molts anys. Potser està dolgut perquè quan va marxar del club va pronosticar l'apocalipsi i des que se n'ha anat no hem parat de guanyar", ha recordat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut