Barça

Laporta reconeix que les negociacions per la incorporació de Villa estan molt avançades

Joan Laporta està disposat a esprémer al màxim el mes i mig que li queda de mandat. El president del Barça està treballant a marxes forçades per tancar la plantilla de la temporada que ve. El primer reforç ja té nom i cognoms: David Villa, que podria fer-se efectiu abans que acabi la setmana. És més, el mateix Laporta ha reconegut que les negociacions per incorporar-lo estan molt avançades. Les xifres parlen de 40 milions d'euros pel traspàs de l'asturià, que veuria complert el somni de venir al Barça després de l'intent frustrat de l'estiu passat.

Actualitzat
Fa uns quants dies, Gabi Milito i David Villa es van trobar a l'aeroport del Prat. D'aquí a uns dies, es podrien tornar a trobar, aquest cop al vestidor del Camp Nou. El serial inacabable de l'estiu passat ha ressuscitat aquest any amb un capítol nou, i potser amb un final proper. Hi ha oferta del Barça per a David Villa, i és de 40 milions d'euros. Joan Laporta ho ha confirmat aquest dimarts: el final d'aquesta història pot ser a prop. "Estem en el procés negociador i tot va per bon camí", ha assegurat el dirigent barcelonista durant la presentació del projecte del centre XICS Carmel i Entorn. Laporta ha explicat que no hi ha una data concreta per tancar l'operació i que sempre es farà en funció dels interessos de l'entitat.

Villa ja tenia les maletes gairebé fetes la temporada passada, però les va haver de desfer. Encara té contracte amb el València, però està disposat a canviar d'aires. "Si el club necessita diners és normal que em venguin", deia Villa fa uns quants dies. La intenció de Laporta és tancar els fitxatges i els traspassos abans de les eleccions, i la negociació de Villa ja està encaminada des de l'estiu passat. Només és qüestió de tancar-ho i, si és així, aquesta mateixa setmana podria ser presentat com a nou jugador del Barça.

Villa ajudaria a millorar l'aportació ofensiva del Barça

Fitxar Villa és fitxar gol. Sempre lluita pel "pichichi". Ha fet gols amb l'Sporting, gols amb el Saragossa i gols amb el València. És un davanter que té molta mobilitat i connecta a la perfecció amb homes com Xavi o Andrés Iniesta, cosa que ha estat demostrant amb la selecció espanyola, gran candidata a guanyar el Mundial de Sud-àfrica.

L'arribada del davanter asturià permetria al Barça de Guardiola ampliar el seu rècord anotador. A la Lliga, 203 gols en dos campionats. El tècnic de Santpedor disposaria d'un perfil de davanter centre diferent al de Zlatan Ibrahimovic, molt més estàtic, i recuperaria un golejador amb característiques semblants a les de Samuel Eto'o per la intensitat amb què disputa cada pilota. De moment, el València ja ha deixat de fer samarretes amb el número 7 de Villa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut