Vela

La sincro apadrina el vaixell amb què la fundació We Are Water navegarà a la Barcelona World Race

Integrants de l'equip olímpic de natació sincronitzada han apadrinat aquest matí, al port de Barcelona, el vaixell amb què la fundació We Are Water navegarà per tot el món per informar sobre la importància de tenir aigua potable i conscienciar la gent d'un sanejament bàsic i diari

Actualitzat

En l'acte han estat presents els navegants Bruno i Willy Garcia; les padrines del bateig, Ona Carbonell, Paula Klamburg, Alba Cabello i Clara Basiana; el director de la Fundació We Are Water, Xavier Torras, i el director general de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB), Andor Serra. Aquesta fundació va néixer fa cinc anys i enguany ha volgut implicar les noies de la sincro d'una manera molt activa, ja que l'aigua és el seu medi natural i és on passen més hores.

Sobre la Fundació We Are Water

La Fundació We Are Water neix el 2010 amb dos objectius fonamentals. El primer és sensibilitzar i fer reflexionar l'opinió pública i les institucions sobre la necessitat de crear una nova cultura de l'aigua que permeti el desenvolupament just i una gestió sostenible dels recursos hídrics al món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut